Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 6.30 μμ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


                            
                ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 6.30μμ
                         ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
                 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Η Εναλλακτική Δράση, στα πλαίσια των προσπαθειών και των αγώνων που κάνει για τη διάδοση της ιστορικής σκέψης και την προστασία των ιστορικών μνημείων, θα διοργανώσει μια θεματική επιστημονική εκδήλωση σχετικά με την ιστορία και τα ιστορικά μνημεία του Αμαρουσίου.
Κεντρικός  ομιλητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Πάλλης, επίκουρος καθηγητής αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το θέμα " ΜΑΡΟΥΣΙ: Η ΥΔΑΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , ο ρόλος του νερού στην εξέλιξη της περιοχής από την αρχαιότητα έως τον 20ό αιώνα".
Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιασθεί η Σύμπραξη για τα Ιστορικά Μνημεία, μια πρωτοβουλία  πολιτών για την προστασία, ανάδειξη και διαχείριση των μνημείων της ιστορίας και του πολιτισμού σε κάθε δήμο. www.sybraxiistorikamnimeia.blogspot.com
Τη Σύμπραξη θα παρουσιάσουν ο Φώτης Ζώης, πολιτικός μηχανικός και ο Θοδωρής Λυμπερόπουλος, φοιτητής της φυσικομαθηματικής σχολής.
Χαιρετισμό εκ μέρους της Εναλλακτικής Δράσης θα απευθύνει ο Μάκης Σταύρου, ιστορικός
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Εύα Μπάδα, αρχαιολόγος
Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος είναι ελεύθερη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου, 6.30μμ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασιλίσσης Σοφίας 9 και  Δημητρίου Μόσχα.
Με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουμε στην εκδήλωσή μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου